avocat-adina-timonea

ADINA TIMONEA  este manager-partener in cadrul Societății civile profesionale de avocatură ,,CÂMPAN & ȚIMONEA”, cu experienta de peste 10 ani in domeniu, alaturi de avocat Tania Maria Campan.

Începând cu anul 2015, d-na Adina Timonea este consilier in proprietate industriala, inscrisa in Camera Nationala a Consilierilor in Proprietate Intelectuala din Romania si este consilier european in domeniul marcilor, acreditat de Oficiul European al Proprietatii Intelectuale ( EUIPO).

Din anul 2016, detine functia de CEO in cadrul Agentiei de Proprietate Industriala TAS, societate specializata in inregistrarea si monitorizarea marcilor la nivel national, european si international.

Adina Timonea coordoneaza si conduce DEPARTAMENTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA (P.I.) din cadrul societatii de avocatura Campan&Timonea, asigurand servicii integrate in acest domeniu, constand in consultanta in domeniul: copyright, in domeniul marcilor, desenelor si brevetelor de inventie si asigura consultanta si asistenta de specialitate la negocierea contractelor de licenta si transfer in domeniu brand-urilor.

Societatea are avocati specilizati in acest domeniu, care au reprezentat la nivel international, numeroase companii in relatiile comerciale din domeniul dreptului de proprietate intelectuala, respectiv– dispute privind numele de domeniu, marci, obtinand rezultate favorabile clientilor.

În cadrul societatii, avocat Adina Timonea ofera asistenta si reprezentare in litigiile din domeniul dreptului de proprietate intelectuala, cum ar fi: actiuni de anulare marca, actiuni de contrafacere marca, plangeri penale pentru incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, actiuni de interzicere a incalcarii drepturilor de proprietate industriala si intelectuala.

Ariile de practică în care d-na Adina Timonea este specializată sunt:

  • Drept comercial;
  • Dreptul proprietatii intelectuale;
  • Consultanță și reprezentare în domeniul proprietatii industriale;
  • Dreptul transportului
  • Fuziuni si diviziuni

Contact:

Menu Title