poza-grup-2

Societatea de avocatură ,,CÂMPAN&ȚIMONEA”  este infiintata de avocati si consileri in proprietate intelectuala, acreditati la nivel national si european, avand o experienta de peste 10 ani in domeniul dreptului.

Societatea este organizata si functioneaza pe departamente, avand avocati specializati si cu experienta de minim 8 ani in fiecare domeniu, respectiv: drept civil, drept bancar, drept societar, dreptul proprietatii intelectuale; dreptul fondurilor europene, dreptul transporturilor.

In timp, societatea s-a concentrat  si a dezvoltat un departament de proprietate intelectuala, format din avocati si  consilieri europeni in domeniul proprietatii intelectuale, acreditati de EUIPO.

SCPA CÂMPAN & ȚIMONEA colaboreaza cu Agentia de Proprietate Intelectuala TAS in domeniul dreptului de proprietate intelectuala si oferta o gama larga de servicii: activitati de copyright; servicii de inregistrare marci nationale, europene si internationale ( OSIM, EUIPO SI WIPO); servicii de inregistrare desene si modele la nivel european si international; servicii de inregistrare brevete de inventii la nivel european si international; servicii de negociere a licentelor, servicii de consultanta proprietate intelectuala in domeniul IT, servicii de reprezentare in litigiile in domeniul proprietatii intelectuale, servicii de reprezentare in fata Camerei de Arbitraj si Mediere din cadrul WIPO.

Datorita numarului impresionat de clienti asistati la nivel international in domeniul proprietatii intelectuale, societatea poate sa ofere consultanta la cele mai inalte standarde.

 

Avocat Adina Timonea

ADINA ȚIMONEA – partener coordonator al SCPA CÂMPAN&ȚIMONEA și fondator al agenției de proprietate industrială TAS din Cluj Napoca, înființată în anul 2016.

Vezi mai mult

Avocat Tania Campan

TANIA MARIA CÂMPAN – avocat partener, este unul dintre membrii fondatori ai Societății civile profesionale de avocatură ,,CÂMPAN & ȚIMONEA”.

Vezi mai mult

Avocat Ramona Prunas

RAMONA PRUNAȘ – Avocat colaborator în cadrul Societății civile profesionale de avocatură Câmpan & Țimonea.

Vezi mai mult

ROXANA CONSTANTINESCU – avocat colaborator în cadrul Societății civile profesionale de avocatură Câmpan & Țimonea.

Vezi mai mult

radu-despre-noi

RADU ȘERBAN VĂLEAN – avocat colaborator în cadrul Societății civile profesionale de avocatură Câmpan & Țimonea.

Vezi mai mult

Menu Title