avocat-roxana-constantinescu

 

Roxana  Constantinescu este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca din anul 2013 și membră a Baroului Cluj din același an, fiind, în egală măsură, absolventă a programului de master „Dreptul național și european al afacerilor“  din cadrul aceleiași facultăți.

Roxana este avocat specializat în dreptul afacerilor și are o largă experiență în acordarea de consultanță juridică legată de problemele juridice din viața de zi cu zi a unei societăți începând de la  redactarea, verificarea, negocierea contractelor, acordarea de consultanță specifică, până la reprezentarea în litigiile comerciale.

Roxana Constantinescu a acumulat experiență specifică în problemele juridice legate de tehnologia informației, oferind în cadrul societății servicii care acoperă aspecte de infrastructură IT, servicii cloud, acorduri de licențiere software, managementul legal al comerțului electronic, acorduri SaaS, acorduri de dezvoltare software și nu în ultimul rând protecția datelor. O mare parte din expertiza sa se referă, de asemenea, la monitorizarea, autorizarea și protecția proprietății intelectuale.

Companiile trebuie să se asigure că pot face față consecințelor problemelor care apar și că primesc răspunsuri eficiente pentru a limita pierderea datelor și pentru a asigura protecția societății. Aceasta implică existența unor sisteme cuprinzătoare de gestionare a riscurilor și protocoale adecvate. Toate aceste aspecte sunt acoperite de către societatea noastră la un nivel de înalt profesionalism.

Domeniile de activitate juridică în care Roxana Constantinescu este specializată:

  • Drept informatic și tehnologia informației (IT Law)
  • Dreptul proprietății intelectuale
  • Drept societar
  • Dreptul concurenței
  • Dreptul muncii
  • Dreptul transporturilor
  • Dreptul comerțului internațional

Contact:

Menu Title