Avocat Tania Campan

TANIA MARIA CÂMPAN este avocat – partener cu experienta de peste 10 ani in cadrul Societății civile profesionale de avocatură ,,CÂMPAN & ȚIMONEA”, alaturi de avocat Adina Timonea – managing partner.

Începând cu anul 2014, d-na Tania Câmpan este expert în achiziții publice, având relatii de colaborare cu diferite organizatii nationale și internationale in cadrul proiectelor europerene, oferind consultanta in implementarea acestora (POSDRU, AFIR, POR) şi reprezentare în relatiile cu autoritatile contractante/instanta.

Tania Maria Campan coordoneaza departamentul de drept bancar din cadrul SCPA, asigurand servicii integrate in acest domeniu constand in consultanta, asistenta si reprezentare in litigii avand ca obiect contestatii la executare impotriva titlurilor executorii –contracte de credit, suspendarea executarii silite, actiuni in constatarea caracterului abuziv al clauzelor contractuale, precum şi intoarcerea executarii silite.

Prin activitatea departamentului specializat societatea a obtinut rezultate impresionante in beneficiul clientilor prin stoparea executarilor silite si restituirea sumelor incasate abuziv de catre banca.

În cadrul societatii avocat Tania Maria Câmpan ofera asistenta in procedurile ce privesc recuperarea prejudiciilor rezultate în urma producerii unui accident de circulație, asigurarii CMR, în cadrul compartimentului de dreptul asigurarilor.

Ariile de practică în care d-na Tania Maria Câmpan este specializată sunt:

  • Drept bancar;
  • Achiziții publice;
  • Consultanță și reprezentare în domeniul proiectelor finanțate din fonduri naționale și europene și procedura achizițiilor pe fonduri europene.
  • Dreptul asigurarilor

Contact:

Menu Title